Har du fået et påbud fra kommunen om separatkloakering i Aalborg?

Der er mange muligheder når vi snakker kloak separering, og det kan være svært og navigere i hvad løsning som passer lige nøjagtig til jeres hus.

Hos Andersen Entreprise er vi autoriseret kloakmester og vi har en bred erfaring inden for kloakområdet og kloakseparering. Vi står derfor klar til at både udføre og rådgive dig om kloakseparering. Sammen finder vi frem til den mest optimale løsning.

Vi er specialister når det kommer til kloakarbejde, og vi står derfor klar til at udføre en bred vifte af kloakopgaver i Aalborg og omegn.

Kontakt os og hør mere

Hvad er separatkloakering?

Hvis man har et kloaknet af ældre status, som ikke er dimensioneret til nutidens mange udfordringer, befolkningstilvækst og klimaforandringer, vil ende med at forårsage en større belastning.

Dette kan ende med at give ildelugtende og ulækkert kloakvand i og omkring ens bolig, vandløb og overløb til søer. 

Med separatkloakering adskiller man regnvand og spildevand, og de får hver deres kloakledning.

Denne omlægning gør, at spildevand fra f.eks. bad, køkken og toilet bliver ledt ud gennem kloaksystemet til et renseanlæg. Dræn og regnvand bliver derimod ledt ud gennem et nyt system, i stedet for at det belaster kloaknettet.

Vi ved, at dette er en større og ikke mindst autorisationskrævende opgave, som kun bør udføres af en autoriseret kloakmester. Derfor anbefaler vi, at du tager Andersen Entreprise med på råd allerede fra start. 

Fordele ved separatkloakering

Når man vælger at få lavet separatkloakering får man del i de mange gode fordele, som både kan gavne ens selv, men også miljøet. Fordelene er blandt andre:

  • Man undgår forurening af vandløb, havet og søer, som vil ende med at udgøre en sikkerhedsrisiko for både mennesker og dyr.
  • Man aflaster renseanlægget
  • Man mindsker risikoen for oversvømmelse af boligområder, kældre og veje

Kontakt os og hør mere om separatkloakering

Uanset om du har spørgsmål til separatkloakering eller ønsker at vi skal stå for det, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på 60 49 80 01 eller sende en mail til Kontakt@andersen-entreprise.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se videoen og forstå hvorfor du skal separat kloakere.