Skal du have lavet et omfangsdræn omkring dit hus i Aalborg og omegn og mangler du derfor en autoriseret kloakmester til at stå for etableringen af det?

Så står vi hos Andersen Entreprise klar til at varetage opgaven. Vi er en autoriseret kloakmester med en bred erfaring inden for kloakområdet og vi står derfor klar til at hjælpe og rådgive. Vi har hjulpet masser af kunder i Aalborg og omegn, og vi står også klar til at hjælpe dig.

Kontakt os og hør mere

Hvad er et omfangsdræn?

Man kan forestille sig, at et omfangsdræn er en slags “tagrende”, som bliver placeret rundt om bygningens fundament og ydermur. Det er et underjordisk system, som består af drænrør og rensebrønde. 

Disse bliver gravet ned langs hele huset. I rørene er der små åbninger, der gør det muligt for det vand, der siver ned i jorden, at blive ført væk fra husets facade og ned i kloakken i stedet.

Udover omfangsdrænet monteres der som regel efterisolering af kældervæggen med et indbygget lodret dræn i som leder vand som står op af isoleringen ned til drænet som derefter leder det væk.

Derfor skal du vælge os til at stå for dit omfangsdræn

Når det handler om etablering af omfangsdræn, er det afgørende at vælge en pålidelig entreprenør, der har ekspertisen og erfaringen til at udføre opgaven korrekt. Hos Andersen Entreprise har vi mange års erfaring inden for kloakarbejde, og vi er eksperter i etablering af omfangsdræn. Vi har opbygget et solidt ry for vores professionelle arbejde og tilfredse kunder i Aalborg og omegn.

Vores team består af erfarne og veluddannede fagfolk, der er dedikerede til at levere den bedste kvalitet i hver opgave, vi udfører. Vi har det nødvendige udstyr og de rette ressourcer til at sikre en effektiv og problemfri proces. Ved at vælge Andersen Entreprise kan du være tryg ved, at dit projekt bliver håndteret med ekspertise og omhu.

Hvad er prisen på et omfangsdræn?

Når det kommer til omkostninger for etableringen, så afhænger den endelige pris af forskellige faktorer såsom:

  • Hvor mange meter omfangsdræn er der behov for
  • Hvor langt skal der graves ned for at det kan etableres
  • Hvilke materialer der skal bruges til at isolere, og hvordan det skal gøres
  • Hvor stor pumpebrønden skal være

Vi anbefaler derfor, at du tager os med på råd allerede inden du vælger at få etableret et omfangsdræn. Som autoriseret kloakmester ved vi hvad der skal til for at du ender med den mest optimale løsning, og vi sørger altid for at du får den helt rigtige pris.

Kontakt os og hør mere om omfangsdræn

Uanset om du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring omfangsdræn eller ønsker at vi skal stå for etableringen det, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på 60 49 80 01 eller sende en mail til Kontakt@andersen-entreprise.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.