Har du brug for en ny sokkel og et nyt fundament til en ny tilbygning eller til dit nye husprojekt i Aalborg og omegn?

Hos Andersen Entreprise står vi klar til at stå for støbning af både din nye sokkel og fundament til alt fra parcelhuse til større industrihaller.

Så hvis du står og mangler en erfaren entreprenør, så står vi klar til at hjælpe i Aalborg og omegn.

Kontakt os og hør mere

Forarbejde før støbningen af sokkel og fundament

Før den nye sokkel eller det nye fundament kan lægges skal der foretages en udgravning. Vi står klar til at varetage både støbearbejdet såvel som gravearbejdet.

Afhængig af din grund og dens forhold, foretager vi en udgravning på 90-120 cm. På den måde er man sikker på, at der er en frostsikker dybde. 

Af og til kan naturen have en indflydelse, da der i nogle tilfælde kan være stærke rødder, som skal fjernes, før arbejdet kan gå i gang. Før støbningen af soklen og fundamentet påbegyndes, lægges der efter udgravningen et lag grus og sand. Dette gøres for at yderligere stabilisere fundamentet og soklen. 

Som sidste punkt inden støbningsarbejdet kan begynde, lægges der et kapillarbrydende lag, vis funktion er, at lede fugten væk fra støbningen. Herefter begynder vi på selve støbearbejdet.

Få støbt sokkel og fundament af en kvalitetsbevidst entreprenør

Hos Andersen Entreprise vægter vi kvalitet, god service og tillid højt og vi anser det som grundsten for vores arbejde.

Som erfaren entreprenør ved vi, at det at lægge et fundament eller en sokkel, ikke bare er en opgave, som enhver bare kan gå i gang med.

 Vi vil til enhver tid anbefale, at du får hjælp at en professionel fagmand. På den måde er du sikker på at arbejdet bliver gjort ordentligt og uden risiko for, at noget går galt.

Med vores bred erfaring indenfor entreprenørarbejde, så er du sikret kvalitetsarbejde, og at arbejdet bliver udført med dine ønsker og behov.

Kontakt os og lad os stå for støbe- og gravearbejdet

Uanset om du har spørgsmål eller brug for rådgivning omkring støbning af sokkel og fundament, eller ønsker at vi skal stå for etableringen det, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe til os på 60 49 80 01 eller sende en mail til Kontakt@andersen-entreprise.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.